Služby

Naše služby

Stavební práce

Stavební práce

Developerské projekty

Developerské projekty

Tiny Houses

Tiny Houses

Stavební práce

Obrázek

Rekonstrukce domu a bytu

Máme za sebou stovky realizací a také tým profesionálů, kteří se postarají komplet o všechno. Od návrhu a zaměření přes stavbu až po závěrečný úklid. Vládneme v Brně a okolí.

Zaslat poptávku          Chci vědět víc

Hrubá stavba na klíč

Je jednou z nejdůležitějších fází stavby domu, kterou byste měli svěřit do zkušených rukou. Pustíme se do výkopů, inženýrských přípojek, izolace, vnitřního členění a střechy. Předáme vám stavbu na klíč, na které můžete pokračovat třeba svépomocí.

Zaslat poptávku         Chci vědět víc

Obrázek
Obrázek

Střechy na klíč

Dokážeme poradit to nejlepší řešení, aby střecha byla kvalitní a vydržela opravdu celý život. Zhotovíme návrh, postavíme pevné krovy, vymyslíme funkční systém odvodu dešťové vody a pak spustíme náš klempířský a pokrývačský koncert. Za jeden den může být v terénu hotovo.

Zaslat poptávku         Chci vědět víc

Jak to probíhá?

Probereme & naceníme

Řekněte nám o svých plánech a my vypracujeme cenovou nabídku zdarma.

Přijedeme & zaměříme

Tak jsme si plácli, je potřeba se podívat na místo. A vše pečlivě změřit a zadat.

Dovezeme materiál

Víme, co a jak. Teď ještě čím. Zajistíme materiál na stavbu a můžeme začít.

Jdeme na to & makáme

V potu tváře a s větrem o závod měníme energii na hmotu. Tedy stavíme.

Uklidíme & předáme

Vše vysmýčíme, abyste mohli i z podlahy jíst. A je to vaše.

Tiny Houses

Revoluce v dostupném bydlení

Malé domky jsou alternativou k tradičním nemovitostem. Cenově výhodné, ekologické a bez závazků, které s sebou přinášejí velké hypotéky a přebytek věcí. Vyrobíme pro vás malý domek na zakázku a splníme váš sen o dostupném minimalistickém bydlení.


Nabídka domků


Obrázek
Obrázek

Developerské projekty

Umíme to i ve velkém

Díky dlouholetým zkušenostem jsme schopni vést developerské zakázky, kde se spojují všechny profese. Realizujeme projekty bytových domů, dvojdomků i bytů – od nákupu pozemku, návrhu, stavby, prodeje až po předání klíčů novým majitelům.


To mě zajímá         Zaslat poptávku


Jsme sehraná parta, která umí vzít za práci

A baví nás dělat věci pořádně

Za firmou Stavby Bošovice stojí tým řemeslníků, který už více než 5 let plní lidem sny o krásném bydlení. Živí nás poctivé řemeslo a každou zakázku, na které pracujeme chceme udělat rychle a v perfektní kvalitě. Jsme tu pro vás, když potřebujete jednotlivé stavební a řemeslné práce. Díky našim zkušenostem ale zvládneme i velké projekty rekonstrukci bytu nebo stavbu domu – od základů po předání klíčů. Naší výhodou je stabilní kolektiv spolupracovníků doslova každé profese, takže vám odpadnou starosti se sháněním a komunikací s dalšími řemeslníky. My zvládneme vše komplet.
​​

Více o nás​



Napište nám

Kontaktní formulář

Pusťme se do práce